24/7 на располагање

Имате потреба од

Поморски транспорт

Сигурноста е наш приоритет.

Камионски транспорт

Оптимизација на вашето време.

Авионски транспорт

Побрзо. Подобро. Посигурно.

Збирни пратки

Помалку, а повеќе.


Запознајте не

За нас

Контранс е основана во 2003 година со идејата за логистички услуги кои се прилагодени на специфичните потреби на секој клиент. Денес, по 14 години од основањето на Контранс го раководи високо стручен тим кој е подготвен да до најмалите детали планира и ги спроведува сите комплексни задачи на транспорт, складирање и дистрибуција. Контранс поседува модерна флота се состои од камиони, мали камиони и комбиња.

Повеќе

0 Превземени КОНТЕЈНЕРИ
0 Задоволни клиенти
0 Години на пазарот
0 Награди & Признанија