Вашето комплетно транспортно
решение.

1 +
Задоволни клиенти
1
Превземени контејнери
1
Години на пазарот

За Нас

Контранс е основана во 2003 година со идејата за логистички услуги кои се прилагодени на специфичните потреби на секој клиент. Денес, по 18 години од основањето на Контранс го раководи високо стручен тим кој е подготвен да до најмалите детали планира и ги спроведува сите комплексни задачи на транспорт, складирање и дистрибуција.

Го заслужувате најдоброто логистичко решение.

Нашите Услуги

Решенија прилагодени на вашите потреби. Од било која точка во светот до вашата врата е нашата обврска. Нудиме најдобри услуги за логистика користејќи ги сите понудувачи на синџирот на снабдување. Користете ги нашите решенија за копнени, океански и воздушни пратки за испорака на вашата стока.
Бродски транспорт

Услуга од сите светски пристаништа до Солун, Драч, Варна или до вашата врата.

Авионски транспорт

Кога брзината ви е најважна. Првокласен глобален авионски карго транспорт.

Камионски транспорт

Транспорт на мали пратки и збирни пратки низ Македонија, Грција и Косово.

Вашата пратка е наша грижа.

Логистика

Потребна ви е сопствена логистичка услуга? Од копнен, воздушен, железнички и поморски транспорт. Брза, безбедна и точна пратка обезбедена низ целиот свет.

Копнен, морски и авионски транспорт

Нашите услуги се персонализирани на вашите потреби. Нудиме решенија за копнени, океански и воздушни пратки.

Складирање

Интелигентно магацинско решение.  Можете да ги видите сите локации на страната за локација.

Нашите Цели

Во Контранс, посветени сме да обезбедиме иновативни решенија за синџирот на снабдување коишто се предизвик за непроменливата ситуација. Како глобален лидер во оваа индустрија со повеќе од 18 години на искуство во доменот на логистиката, горди сме да ја поддржиме индустријата и трговијата во глобалната размена на стоки.