за нас

Го заслужувате најдоброто логистичко решение.

Контранс е основана во 2003 година со идејата за логистички услуги кои се прилагодени на специфичните потреби на секој клиент. Денес, по 18 години од основањето на Контранс го раководи високо стручен тим кој е подготвен да до најмалите детали планира и ги спроведува сите комплексни задачи на транспорт, складирање и дистрибуција.

Ние постоиме за вас.

Што е најважно кога барате транспортни услуги?

  •  Обезбедување на навремен простор
  •  Брз, евтин и сигурен транспорт
  •  Достава од врата до врата
  •  Компетитивни цени
Која опција е најдобра за мојата пратка?

Нашиот квалификуван персонал, користејќи ги најновиот софтвер за комуникација, следење и обработка ќе ви понуди повеќе опции прилогодени според за вас однос оптималното време и трошоци.

Дали можам да добијам одложено плаќање?

Нашите фактури за избраната услуга ги добивате на денот на превземање на пратката од крајното пристаниште и има валута за плаќање на 30 дена.

Дали мојата пратка е осигурана?

Сите наши камиони имаат CMR (само на копнениот дел) осигурување. Карго осигурување од почетна до крајна дестинација нудиме во соработка со нашиот долгогодишен партнер Еуролинк.

Сосема свесни за тоа колку е важно да се одржи вистинскиот проток на товар и ликвидност пари во денешниов динамичен свет на секојдневни промени, ние секогаш им даваме на нашите клиенти соодветни и навремени информации за секој детал поврзан со нивните вредни пратки. Ова е тоа што нѐ прави различни од нашата конкуренција и ја прави нашата услуга единствена. Веруваме дека Контранс ќе биде вашиот најдобар избор за посветено и вешто справување со вашата вредна пратка, затоа што ние сме доволно големи да озбезбедиме квалитетна услуга и доволно мали за да одржуваме одлична флексибилност и да ги задоволиме вашите потреби.

 

Флексибилни за вашите потреби.