Услуги

Контејнерски транспорт

Бродски транспорт

________

Преку мрежата на нашите деловни партнери во пристаништата во Солун, Пиреа, Драч, Варна, Бургас, Истанбул, Копер нудиме:

  • Oрганизација на бродски транспорт и детална информација за движењето на пратките
  • Oрганизација на пристанишни услуги, манипулација на контејнери во пристанишни терминали
  • Oрганизација на превоз на контејнерите од пристаништата до примачите на пратките
  • Kомбиниран транспорт со камиони и железница
КОНТРАНС Kontrans - brodski transport

Транспорт на контејнери и помали пратки

Камионски транспорт

________

Обезбедуваме решенија за камионски транспорт според вашите потреби. Како воспоставен лидер во секторот логистика имаме загарантиран простор и достапност за сите балкански земји, со транзитно време во зависност од вашиот буџет и потреби, давајќи максимална сигурност и економичност за вашата компанија.

Карго авионски траснпорт

Авионски транспорт

________

Следејќи го проширувањето на нашиот тим со високо обучени професионалци, од 2016 година нудиме првокласен глобален авионски карго транспорт, на основа на соработка со сите Авиокомпании кои оперираат од/до Скопје и регионалните аеродроми. 

Нашата услуга не е ограничена само на аеродромот, туку вклучува и целосен опсег на услугите „од врата до врата“. Исто така, на барање достапни се и карго чартер летови. Редовно ги следиме пратките и ги информираме нашите клиенти за нивниот статус и локација како и за претпоставеното време на пристигнување.